Enskede Bilexpress

Stockholms främsta transportör

Ett transportföretag i tiden

Vilka kan vägarna bäst, om inte åkarna. Och hur kan man effektivisera och skapa ökad kvalitet om inte genom att slå sig samman. Det var precis så det gick till när åkare 1962 gick ihop för att bilda Enskede Bilexpress som nu är ett av Stockholms främsta transportföretag.

Mycket har hänt under dessa år och många mil har passerat under hjulen. Traditionen om att vara flexibla, transparenta och att alltid utvecklas både när det kommer till kundorienterade lösningar och till att värna om miljön bär vi med oss i företagets ryggmärg.

Vi strävar alltid efter långsiktiga samarbeten. Det är det som utmärker oss som företag och att vi alltid försöker ligga i framkant.

Hos oss finner ni en bred samarbetspartner för transport och logistiktjänster som värnar om våra åkare, våra kunder och vår miljö. Ingen fråga är för liten, inget uppdrag för svårt och ingen fråga lämnas obesvarad. Testa oss och märk själv att det som driver oss är samma sak som driver er: kvalitet, engagemang och precision. Genom höga grundvärderingar jobbar  vi mot ett gemensamt mål:
“Nöjda kunder och en fungerande åkarkultur.”

För att du som kund skall känna dig säker på att du anlitar ett seriöst företag har vi samt våra åkare kollektivavtal med BA, Biltrafikens Arbetsgivareförbund.

  • Då både planering och utförande är viktigt för oss har Enskede Bilexpress bevisat att de står för kvalité. Duktiga transportledare och chaufförer gör att eventuella  problem som uppstår löses snabbt och smidigt. Det gör att vi känner oss trygga med Enskede Bilexpress som samarbetspartner.

    El-kretsen AB Lars Ellingsson
  • Vår bedömning är att nuvarande distributionsvägar i Sverige behöver utmanas och få ett kvalitativt alternativ. I OnRoad ser vi ett nätverk där medlemmarna har samma värderingar som oss gällande kvalitet och precision. Så förutom att ta ansvar för distributionen i Stockholm/Mälardalen kan vi nu erbjuda våra kunder ett nationellt nätverk för samtliga transporter. Vi ser hoppfullt på den kommande utvecklingen.

    Enskede Bilexpress AB Owe Sjölund, delägare
  • Vi är mycket glada att Enskede Bilexpress blir en del av OnRoad. Vi har följt Enskedes utveckling de senaste åren och är övertygade om att de blir ett starkt tillskott till nätverket och ägarstrukturen.

    OnRoad AB Jan Alexandersson, VD

Vill du veta mer om Enskede Bilexpress?

Kontakta Enskede Bilexpress

Fågelviksvägen 9D, 145 53 Norsborg

info@enskedebilexpress.se

08-771 20 00

Om Enskede Bilexpress