Distribution & transport

Flexibla lösningar för distribution och transport i Stockholm, Sverige och Europa

Distribution och transport

Flexibla lösningar är Enskede Bilexpress mellannamn när det kommer till distribution och transport i Stockholm och Mälardalen. För att kunna erbjuda er som kund den bästa lösningen går det inte bara att ha ett brett spektra av tjänster – man behöver även vara flexibel för att tillgodose varje kunds behov. Det gör vi. Från enstaka transportuppdrag runt Stockholm och Mälardalen till årslånga kunduppdrag ser vi på Enskede Bilexpress inte bara till att du som kund får rätt fordon till rätt uppdrag utan även på utsatt leveranstid. Allt styrs av trafikledningen som är hjärtat i vår verksamhet. Deras uppgift är att finna den optimala lösningen för varje uppdrag. Jour dygnet runt är för oss en självklarhet.

För oss är miljöfrågor viktiga. Vi har valt att uteslutande jobba med miljöklassade fordon av flera skäl. Dels är det viktigt att ur miljösynpunkt att som transportföretag erbjuda den bästa lösningen på marknaden när det kommer till transport med miljöhänsyn. Dessutom är det viktigt att du som kund känner trygghet i att miljöaspekten i ert företag finns med på alla plan. Enskede Bilexpress har valt att alla våra kontrakterade åkerier  ska vara rustade med miljöklassade fordon. Våra fordon är redan i nivå med Euro 6 normen som är den hårdaste utsläppsgränsen för hur mycket kväveoxider som får släppas ut. Miljösatsningen är för oss en självklarhet, lika självklar som att våra fordon är i toppklass

Vi har lämpliga fordon för alla typer av transportbehov inom distributions segmentet från fullstora fjärrekipage, distributionsbilar i olika storlekar till paketbilar. Merparten är utrustade med kyl- och värmeaggregat.

 • Jourverksamhet

  Jourverksamhet dygnet runt, 7 dagar i veckan

 • Miljöklassade transporter

  Alla våra fordon håller den hårdaste gränsen för CO2-utsläpp – Euro 6

 • Kyla- eller värmetransport

  Våra fordon är utrustade med kyl- / värmeaggregat.

 • OMEX

  Dygnet-runt access

Vill du veta mer om våra distributions- & transportlösningar?

Kontakta Enskede Bilexpress

Fågelviksvägen 9D, 145 53 Norsborg

info@enskedebilexpress.se

08-771 20 00

Distribution & Transport