OnRoad

Ett inrikesnätverk som knyter ihop Sverige

Delägare i inrikesnätverket OnRoad

med ansvar för Stockholm och Uppland.

OnRoad är ett nätverk av lastbilscentraler och åkerier som knyter ihop Sverige till en helhet. Med fem hubbar och 16 terminaler spridda på strategiska platser i Sverige samt linjebilar med fasta avgångstider nås hela Sverige på ett mycket tillfredställande sätt. Delägarna och underleverantörer arbetar i en gemensam integrerad IT-plattform i och med det utnyttjas det lilla företagets flexibilitet med det stora nätverkets samordningsmöjligheter.

Genom att vara en del av inrikesnätverket OnRoad tar vi ett naturligt steg ut i hela Sverige genom att säkerställa de bästa tänkbara distributionsvägarna tillsammans med våra Onroad partners. Detta innebär större flexibilitet, säkrare leveranser och tydligare kommunikation, alltid med lokal förankring för våra kunder.

Läs mer om inrikesnätverket OnRoad
  • Vår bedömning är att nuvarande distributionsvägar i Sverige behöver utmanas och få ett kvalitativt alternativ. I OnRoad ser vi ett nätverk där medlemmarna har samma värderingar som oss gällande kvalitet och precision. Så förutom att ta ansvar för distributionen i Stockholm/Mälardalen kan vi nu erbjuda våra kunder ett nationellt nätverk för samtliga transporter. Vi ser hoppfullt på den kommande utvecklingen.

    Enskede Bilexpress AB Owe Sjölund, delägare
  • Vi är mycket glada att Enskede Bilexpress blir en del av OnRoad. Vi har följt Enskedes utveckling de senaste åren och är övertygade om att de blir ett starkt tillskott till nätverket och ägarstrukturen.

    OnRoad AB Jan Alexandersson, VD

Vill du veta mer om våra inrikestransporter?

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter

Kontakta Enskede Bilexpress

Fågelviksvägen 9D, 145 53 Norsborg

info@enskedebilexpress.se

08-771 20 00

OnRoad